VÅR!

Ja, det är sant. Det är vår! SWEET! Iaf i mitt lilla land, för nu jävlar har vitsipporna börjat titta upp. Känns lite halvbra faktiskt, eller, halvbra? Förjävla superskönt ska det bli! Lyckan är fullkomlig.

Jag är en sån människa som har massa olika problem, men det största problemet jag har är andra människor. Det finns så otroligt mycket som jag stör mig på, så det är inte till ovanligheten att jag går runt och är grinig en hel dag, eller en hel vecka för den delen.
Eftersom jag redan har dragit upp lite av de som jag irriterar mig på så tänkte jag att det är lika bra att fortsätta.
Något som jag blir otroligt jävla förbannad är folk som går runt med Jesus-kors runt halsen, enbart för att dom tycker att det är snyggt, inte alls för att dom tror på Jesus eller något runt om Honom.
VARFÖR i hela jävla helvetet ska man hålla på, på det viset? Finns det ens någon uns liten logik i det?
Nyligen var det en tjej på jobbet som hade köpt ett jättefint armband i det katolska stuket, men hon tror inte alls på Gud utan är den där spirituella människan. Varför? Är det okey att vara så jävla ytlig?
Tror man på Gud och allt runt om det, så fine, då får man gärna ha lite kors och bilder här och där, be när du vill och gå i kyrkan om det funkar. Men är du inte den människan så ska du fan inte hålla på att skylta med Jesus, bara för att han var snygg. Hur dumt är inte det?

Eller är det bara jag som irriterar mig nå hemkt över det?
Hoppas inte det.


Som jag sa på FB; Släpp fångarna loss det är vår, var människa i sin själ vill väl!

nu ska jag äta sen åka till mormor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0