Dagens ilandsproblem

Det här med att spara ut håret efter man har klippt det superkort, sparat luggen och rakat ena sidan på huvudet är en långsam process. För att inte prata om hur lustigt det ser ut!
Jag har långt hår fram, långt hår på vänstra sidan bak och sedan ser det ut som en kal fläck på högra sidan vid örat.
Spännande, va?

Jag har carefacet på mig idag och tänker ha utsläppt ändå.

Varsågod för informationen.


Yeeeezzzz!

Carolina ska jobba med mig! HAH! Vilket jävla dream team!
Just för tillfället har jag en kille på trial, han har tydligen varit supervisor i en bar i melbs under två år men ändå var hans första fråga vad Pinot Gris var. Vad i helvete?

Dagens lärdom är att aldrig mer beställa en calzone utan ost och skinka av indoneserna på jobbet, dom bara skrattar åt en och kollar konstig.

Jobb, jobb, jobb! Blöh.


Hoh!

Så när man har jobbat dom två första dagarna på veckan och man är redan uppe i 25 timmar och man vet att man har 50 timmar kvar att jobba så ser man ut så här. Påsarna under ögonen är inget som smink kan hjälpa.

Jag har femhundratjugotusen saker att göra idag, inklusive att sparka en kille så jävla nervöst, plus att jag har lovat att stanna längre ikväll. Idiot.


Lördag i Sydney

Har legat i sängen hela dagen, äcklig feber som har förstört mig.
Åkte hem tidigare från jobbet igår och sjukanmälde mig idag. Vilket jag egentligen inte kunde göra, men det skiter jag i. Läre vara frisk tills dom kommande två veckorna.

Jag är konstant hungrig men det går inte att äta. Kan lova att jag hade kunnat fått i mig en take off special utan kött i alla fall.

Ååååååh.


Ugh

Jag är sjuk! Fan.
Det är jävligt olägligt att vara sjuk nu när jag är supervisor i TRE jävla barer och jobbar sinnessjukt mycket. Irriterande.
Förkyld med feber.

Plus att jag har en finne på halsen, försökte klämma den men då blev det ett blåmärke ist, så nu kommer väl förmodligen alla tro att jag har ett sugmärke.
Skit.

Dagens rant är över.


Finally!

Jag har äntligen uppdaterat appen så nu kan jag blogga som vanligt igen!

Idag lagade jag lasange till frukost! Så himla bra. Borde äta det oftare till frukost. Carolina kom och käkade med mig. Vi drack te, kaffe och skvallrade och uppdaterade varandra på vad som hänt de senaste två veckorna.

Sedan åkte vi in till stan och åt på Prime, restaurangen där Chris är head chef på. Och fy jävla fan vad gott det var! Önskar att alla mina fina och familj kunde varit med också.
Risotto och sorbet! Plus världens godaste dessertvin efter. Muuuums.


Tjaffs

Räknade ut häromdagen att jag betalar 10% i skatt! Va? Vad är det för skatt? Varför ens betala om det ska vara så lite.
Ligger på en stadig 50-60 timmarsveckor nu i augusti, med en kvarts pause per pass. Det är alltså med andra ord jobb i 12 timmar om dagen, men 15 min rast. Skitsnack. Är supervisor för två barer och det enda jag gör är att springa runt och försöka få ordning på allt medan chefen är borta.
Alla har sagt upp sig och alla behöver hjälp, och snäll och hälsing som jag är hjälper jag till, vilket resulterar i dessa helvetespass.
Men men. Jag trivs så det duger bra. Plus att pengarna är bra också. Och dricksen.

Anyways.
Det är numera mindre än två månader till vi åker till indo och Asien. Är mycket exalterad över det. Skulle gärna vilja hoppa runt bland massa öar i Asien.
Vi landar i Phuket och två veckor efter flyger vi ut från Bangkok. Däremellan vill jag se massa öar, inkluderat Laos. Måste ta och prata med Britt-Marie och kolla om hon kan hjälpa mig.
Annars kanske babbo vill Googla fram lite knowledge?

Nu ska jag fortsätta med att försöka undvika att gå ut i vardagsrummet, pga av nicks pundarkompis som sover på vår sackosäck. Mycket obehagligt. Eller, mest otrevligt.

MEN! Vi hörs sen.
Saknar alla som bör saknas och längtar hem massa nu!

Musikvideon

Här här den! Haha. Spännande.
Anyways, loon lake heter bandet och sam i am levererar som vanligt. Hela albumet släpps i morgon och jag håller på att tjata om att dom borde vara med på spotify för deras musik passar som handen i handsken i Sverige.

Anyways, enyoj!
på samma sida hittar ni lite behind the scenes bilder också.

http://www.pagesdigital.com/groupie-exclusive-loon-lake-cherry-lips-video-premiere/

RSS 2.0