Det händer i sydney.

En kille dricksade mig precis $250 och en påse med kokain.
Jag tackade hjärtligt, behöll pengarna och lämnade tillbaka the coke.
Fulla australiensare. Spännande folkslag.

Fortfarande? Really?

Jävla skitblogg att strula. Mycket irriterande

Igår var vi och åt på Prime, Chris restaurang. Måste säga att Jace gjorde ett bra jävla jobb med att göra vegankäk. Även fast jag inte fick nån dessert. Däremot så gjorde Timo en jäger redbull- sorbet som var fantastisk! Tysken i honom kom fram.
Annars så har jag kommit fram till att jag ska försöka dricka mindre alkohol i form av sprit och whiskey. Vin också för den delen. Öl framför allt.
Blir så ohöggligt bakis nu för tiden (läs åldern) så det är inte roligt längre. Drack inte ens två glas vin och en öl igår och nu vill jag bara spy.
Mycket trist.

Annars är det som vanligt, jobbar och gör inte så mycket mer än att försöka spara pengar. Vilket går sådär när man är i ett svindyrt land! Pissaussie.

Bhöh!

Det funkar inte riktigt med den här bloggappen längre, vilket givetvis är fruktansvärt irriterande eftersom alla där hemma är ohöggligt intresserad av mitt spännande liv här borta. Höhö.

Det råder lite kris på jobbet pga av pengabrist, pga att Australien har ett skitår när det kommer till ekonomin.
Så alla på jobbet har blivit tvungen att gå ner i timmar och många av blivit avskedade.
Men pga att jag har min älskade lilla kanadensare som är jävligt häftig på gpo (vårt jobb), så har jag bara blivit av med 6 h i veckan och dessutom fått löneökning och extra pengar varje vecka, due to att vara on call.
Så. Jävla. Bra!

Annars så har vi bokat flygbiljetter till indo och Thailand. Nu är det bara Kanada och Sverige biljetterna som saknas. Plus att jag och Jace satt och kollade på biljetter till Japan idag. $600 tur och retur! Va! Hur billigt är inte det?
Kanske tar en liten sväng om i Japan innan det är över.

Anyways, nu ska jag möta jacks och Carro för liten shopping inför musikvideon vi ska vara med i på lördag. Kolla in Loon Lake - Cherry Lips på youtube. Den låten. Kanonbra.

RSS 2.0