Då så.

X

Livet på den här sidan är jävligt bra ibland. Även fast jag är kanonbakis.
Det är Australia Open Surf här nu, så det är massa söta människor överallt i Manly. Det gillar vi.
Det blir lite för mycket fest bara, men det är sånt man får ta.

Söka jobb!
Måste ha jobb.
Annars måste jag sova på stranden from måndag. Det är väl inte så roligt kanske.

Bjuder på en bild från morgonen.
Gött, va?


Uh.

Måste fixa mitt cv, så lägger upp en bild här. Inget spännande.


Hörs!


Lurre

Allt är under kontroll.
Vi turistar skiten ur Noosa!
Åker buss hit och dit, färjor här och där, åker till öar, dricker litervis med öl, strosar på stranden och är allmänt härliga.

Vill även inflika att karlsloken numero uno, han som rippar off ett gitarrsolo mitt i matlagningen, han som kan knyta skridskor bäst i världen, han som har överseende när man kommer hem och är lite salongsberusad vid 16 års ålder, han som hjälper en och tvättar rent ett djupt sår i handen på tolvslaget på nyårsafton, han som har spindlar i näsan, han som man kan dela en flaska vin med och filosofera över världsligheter med, han som vet avståndet från jorden till närmaste galax, han som ALLTID har en massa kärlek till övers, han som jag gång på gång förundras över vilken bra människa han är - på riktigt och utan massa fuss, fyller år idag. Pratar så klart om Babbo. Grattis på födelsedagen, pappa! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du är fan kanonbra.


Yeeew!

Vilken kanonmysig helg vi haft!
Först Mudgee med morsan och Carro, massa mysiga vingårdar och kanonlandskap. Sedan Blue Mountaines med Lisa och ungarna. Så jävla tjusigt.

James sa åt mig att han inte gilla mig för att jag "bossed him around". Tacksam unge. Han avslutade samtalet med "i hate you and i never wanna see you again". Trevligt, va?
That boy need to learn some manners, minst sagt.

Annars så ska min fine vän Neil flytta ifrån oss, redan på onsdag. Mycket tråkigt.
Det var väl typ det.

Hörs sen.


RSS 2.0