Nyheter

Igår var jag och tatuerade mig. Newtown och Brendan är helt jävla kanon!
Annars händer det inte så mycket annat än jobb, äta och sova.
Chris åkte in till stan mitt i natten för att kolla på England-Italien. 2.33 gick bussen och han jobbar 16 h idag. Idioti är vad jag kallar det. Pucko.

Ligger i sängen och kollar på en australiensk skitfilm nu.
Allt är så himla spännande nu.

Hörs sen!


Ingen rast, ingen vila.

Fyfan, så jävla bra! Är tillbaka som en stolt medlem i arbetarklassen och är sjukligt nöjd med det! Har varit och hjälpt Lisa med huset de senaste två dagarna och idag är jag barnvakt åt James. Sedan ska jag iväg och jobba i baren. Det är med att jobba 7 dagar i veckan är helt rätt just nu.
Behöver massa pengar så jag kommer härifrån nån gång.
Flygbiljetter till Bali, Thai, Kanada och Sverige är inte kanonbilligt. Men jävlar vad det kommer vara värt det!

3 månader kvar i aussie bara! Exalterad! Jajjemen!

Tillbaka till legot nu.


Tidsfördriv

Jobbar så mycket som möjligt nu, varje dag baren är öppen är jag där och rockar drinkar! Råkade ha i salt ist för socker i en mojito. Riktigt pinsam stämning, men vafan!

Det händer inte mycket annars, hjälper Lisa som vanligt, så idag är jag en kombo av barnvakt och städare. Mycket spännande. I morgon gör jag bokföring, ännu mer spännande.

Enough med skitsnack!
Hörs sen.


Oh!

Jag har egentligen ingenting att säga annat än att det regnar. Tokregnar! (som pappa skulle sagt)
till och med så mycket att det var massiva översvämningar igår. Så. Jävla. Trökigt!

Jag och Jackie sitter och glor på tv nu. Mycket spännande, må ni tro.

C har förmågan att somna överallt, speciellt på mig.


Så!

Jobbar numera som bartender på GPO och jag måste säga att det var roligt igår! Testade tre olika barer under tre dagar, den sista var bäst så hoppas jag får vara där mest.
Massa drinkar till folket! Dock inte"soap drinkar" men det går fort att lära sig.

Idag är jag och hjälper Lisa med bokföring. Fyfan vad jag är sysselsatt!

Hörs sen!


Nyheter!

Det börjar klara upp sig för mig nu. Chris berättade att dom hade några lediga platser på restaurangen han jobbar på, så han skulle försöka fixa något till mig. Jag sa att jag ville ha nått enkelt, eftersom det är Sydneys bästa restaurang, så jag var inställd på att plocka glas och sånt. Men i morgon 17.00 ska jag jobba i baren. Fakk!
Sist jag var på en intervju för att jobba i en bar så sa dom att jag skulle skrämma kunderna med mitt utseende, så får se hur det går.

Annars så hjälper jag Lisa i huset som vanligt, städar och donar, hjälper till med barnen och lagar mat som aldrig förr. Nu har jag även lärt mig bokföring, så har tagit över hälften av hennes jobb, så hon kan koncentrera sig på annat. Och jag måste säga att det är förjävla roligt! Monotont arbete är grejen!
Sitta vid en dator hela dagen och plicka in data är precis lagomt för mig.

Idag har jag även köpt vantar och pannband! Vad sägs om det då? Det var det sista jag trodde jag skulle handla i aussie. Men nu är jag varm och go i alla fall.

Åter till städning och bokföring nu.
Hörs sen!


RSS 2.0